På bakgrunn av covid 19 pandemien har vi utsatt våre magasinutgivelser og også vår abonnementservice. Ta kontakt på mail: hilde@appetitt.no om du har spørsmål.
Spekemat,andehjerter,kaffemajones og salsa
fransk husmannskost - kraftig vinkokt kjøttgryte fra Bourgogne
Dette er skikkelig snaddermat!!
Det finnes utallige varianter og oppskrifter på bacalao. Dette er en enkel og tomatisert variant
Dry aged - smakfull, tørrmodnet oksekjøtt…
søtpotet passer godt til sødmefylte skalldyr...
Crêpe jordbær-nutella
Lag en god fiskegryte med mange fiskesorter og reker. Dette er god og lettvint på hyttemat...
Perfekt brød til hytteturen...
Bakt skrei, sjøkreps og fennikel
Frisk og deilig kakedessert med vårlig inspirasjon
SPRØTT SKJEGG OG LEPPE,RØKT TORSKEROGNSAUS, LOINBOK CHOI LYONNESE, RAMSLØKEMULSJON OG TANG
Ceviche stammer fra Peru og er en måte og marinere fisk på som gir mange gode smakskombinasjoner
med soyadressing og aromatisk olje
Dette er en populær matrett i mange land og den lages av gammelt brød melk eller fløte og egg blant annet.
Konfiterte andelår, linseragu, mandelpotetmos og portvinssaus
Her kommer den fantastiske skreien virkelig til sin rett og får skinne på tallerkenen med enkelt og smakfullt tilbehør
Småmat fra Hallingdal vil opp i mateliten
Turmattips til vinterferien
Her er de nye kokkelandslagene
Søker kandidater til Årets unge kokk 2021
Valentines, morsdag og fastelaven
Trippel feiring med bollebakst
Crispy Duck Kit – så enkelt og så godt!
Kasumi Kasane
BIB til vinterferien
klassisk Sauvignon Blanc
Fruktig samarbeid
The perfect day
TORSDAGSTIPS
tilbyr gratis ølutdannelse til utelivskundene
Vin til storvilt
Vin på boks fra Burgenland i Østerrike
man, 8 feb - kl. 12:05
saftige,aromatiske og regnes som verdens beste.
man, 25 jan - kl. 03:37
man, 18 jan - kl. 05:17
Bondens daggamle Ribollita