Nyhet
Forett / småretter Grønnsaker og sopp Gresskarsuppe og egg 64 °C

Gresskarsuppe og egg 64 °C >

1 gresskar

1 løk

litt fløte

1 ts revet muskat

olivenolje

salt og pepper etter smak

pastinakkchips

nøtteolje

 

Skjær kjøttet av gresskaret i terninger. Skjær løken i strimler og stek den i en panne med litt olje.

Legg gresskarterningene i pannen og dekk med vann eller grønnsaksbuljong.

Kok i ca. 30 minutter, sjekk at den er mør med en gaffel.

Kjør til mos i en mikser og tilsett fløte, salt, pepper og muskat etter smak.

Server gjerne suppen med egg som er langkokt på 64 °C i 45 minutter og pastinakkchips som er tørket i ovnen.

Springle med litt nøtteolje på toppen. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev