Nyhet
Hovedretter vilt ELGKALV, STEINSOPP, GLASERTE PASTINAKKER OG RØDBETER

ELGKALV, STEINSOPP, GLASERTE PASTINAKKER OG RØDBETER>

500 g ytrefilet av elgkalv

200 g steinsopp eller annen skogsopp

12 små pastinakker

2 rødbeter

1 finhakket sjalottløk

4 ss smør

2 ss soyasaus

Salt og pepper

Litt blandet salat og urter

 

Rødbetene deles og kokes møre. Skrelles g deles i terninger når de er kokte. Råstek pastinakken i stekepannen. Når de begynner å bli møre tilsettes soppen og stekes litt videre med godt smør og finhakket sjalottløk.

 

Kjøttet helstekes til det er mørt og rosa og krydres med salt og pepper. La det hvile før det skjæres i passe tykke skiver. Bland salaten sammen med pastinakken, rødbeter og soppen.

 

Urter som timian, oregano, salvie og rosmarin passer men i små mengder. Stekesjy fra soppen og pastinakken tilsettes soya og helles over tilslutt.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev