APPETITT er et spesialmagasin og en nettportal for mat og drikke. Den første utgaven ble lansert 22. mai 2001.Våre lesere og brukere har stor interesse for mat og drikke, og ønsker å videreutvikle sin lidenskap.

APPETITT lager 4 sesongrelaterte utgaver ; VÅR - SOMMER - HØST-  VINTERVi gir deg som er matinteressert en oppdatering på det som skjer innenfor et spennende og omfattende fagområde. 

APPETITT henvender seg til alle matinteresserte, både private og profesjonelle. Deriblant kokker, konditorer, bakere, råvareprodusenter i inn- og utland, vin- og matimportører og produsenter av kjøkken og utstyr både for heureka og privatmarkedet.  

APPETITT har egenprodusert redaksjonelt stoff og legger vekt på god kvalitet gjennom hele produktet. Bidragsyterne våre er profesjonelle kokker og fagfolk med spisskompetanse innen sitt felt, og tilfører det som er nødvendig for å være troverdige og kvalitetsorienterte. 

APPETITT tar for seg råvarer, teknikker og retter fra det klassiske og tradisjonsrike kjøkken både regionalt og globalt – til det nyskapende og eksperimentelle.I tillegg til oppskrifter, lese- og fordypningsstoff, har vi en egen artikkel om drikke i hver utgave. Hver utgave har en oppskriftsindex som kan brukes som en spesiallaget «minikokebok». Alle retter og oppskrifter er laget av Norges beste kokker i samarbeid med vår redaksjon ut fra sesong og tema. 

APPETITT er ment som en veileder og inspirasjonskilde for deg som ønsker å lære å lage god kvalitetsmat på forskjellige nivåer.

 

Når du kjøper et APPETITT eller et abonnement vil oppskrifter fra den utgaven og de tre neste bli å finne her på vår webside etter et år. I mellomtiden er det mange saker som vil oppdateres på hjemmesiden, så følg med også på mobil og nettbrett. Har du saker du ønsker å informere om, ta gjerne kontakt med oss på hilde@appetitt.no  

Hilsen redaksjonen