Forett / småretter Lam Lammelever med norske epler og kantareller

Lammelever med norske epler og kantareller>

1 lammelever, renset for hinner, vener og blod

400 g rensede kantareller

2 sjalottløk

1 norsk eple

50 g estragon

2 dl lammesjy 

klarnet smør

 

Skjær opp leveren i tynne skiver, den trekker sammen ved steking. Leveren stekes i smør til den har en gyllen skorpe og er lett rosa i midten.

 

Stek de rensede kantarellene i klarnet smør til de er gylne. Tilsett salt, pepper og sjalottløk til slutt. 

 

Rist eplebåter i stekepannen til de er myke, tilsett estragon og en liten klikk smør. Hell over lammesjy i den samme pannen med epler og estragon, monter som på bildet.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev