Drikke Taco- akevitt, takk!

Taco- akevitt, takk!>

Mezcal og Tequila har alltid vært sett på som det perfekte følge til taco og annen meksikansk mat. Men har du tenkt over at norsk akevitt kan være et like bra alternativ?

Det mener Det Norske Brenneri i alle fall. De har lansert en tacoaquavit som passer perfekt til den norske fredagstacoen! 

 

 

Akevitten er utviklet i samarbeid med Helle Øder Valebrokk,  forfatteren av kokeboka Taco som ble lansert i disse dager. Tacoen slik vi kjenner den har vært i Norge i over 50 år og kan vel derfor regnes for tradisjonsmat. Og hva passer sammen med norsk tradisjonsmat? Jo, Akevitt!

Akevitt er perfekt følge til lyst øl, men også i typiske taco-cocktails som Aquarita , Margarita med akevitt, Paloma eller Batanga.

 

Det er masterblender Jon Bertelsen som har komponert den. Lukten har en tiltalende duft av karve, mandarin, roser, sitrus og kardemomme med hint av fennikel og ekte vanilje. Smaken har mykt anslag av mild karve, sitron og mandarin, dernest bløt vanilje og nyperoser, lakris og frisk kardemomme.

Pris kr 399,90

 

Les mer om taco-boka her > appetitt.no/matnytt/taco-som-ingen-ende-vil-ta

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev