Nyhet
Drikke sprudlende og fruktig cava

sprudlende og fruktig cava >

Til julens små og store samlinger kan en tørr og frisk cava være en fin start på selskapet og med en imponerende flaskestørrelse blir det litt ekstra festlig.

Denne fra Pedregosa er en cava som funker bra.

 

Castelo de Pedregosa ble grunnlagt i 1993 av Bartolomé Pedregosa og María del Carmen Castelo. Produsenten holder til i Sant Sadurní d’Anoia, i hjertet av appellasjonen for cava, og her har familien Pedregosa Castelo totalt 26 hektar vinmarker. Familien begynte med økologisk vindyrking i 1997, så ingen kjemisk gjødsel eller sprøytemidler brukes.

 

 

På gården hvor familien også bor, er det stort mangfold av dyreliv som bidrar til et naturlig og balansert jordbruk. I dag er det de to sønnene i huset som driver vineriet. Ruben Pedregosa Castelo er vinmaker.

 

Pedregosa Reserva Clos Brut Nature 2019

Vinen har en kompleks nese av epler, sitrus og mineralitet. Den har tydelig autolysekarakter. Smaken har fruktig munnfølelse med frisk, høy syre. Elegante små bobler og lang avslutning. Fargen er lys strågul. Passer som aperitif, skalldyr og fisk.

Pris kr 339,90

 

Her finner du oppskrift på fylt paprika med klippfiskkrem > 

appetitt.no/oppskrifter/forett-smaretter/fisk-skjell-og-skalldyr

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev