Nyhet
Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Fylt paprika med klippfiskkrem

Fylt paprika med klippfiskkrem>

500 g klippfisk, skinn- og beinfri, utvannet

3 fedd hvitløk, hakket

15 grillede paprikaer uten skall, fås kjøpt ferdig renset

2 fedd hvitløk

zest og saft av 1 sitron

½ ts røkt paprikapulver

2 dl olivenolje

15 baguetteskiver, penslet med olje og grillet

15 ansjosfileter fra Cantabria, Consorico

15 tannpirker eller små trespyd

 

Legg klippfisken i en egnet ildfast form. Strø over hakket hvitløk og dekk med aluminiumsfolie eller lokk. Bak fisken på 150 °C i 25-30 minutter til den flaker seg fint.

Pisk fisken sammen med kraften i mikser mens du sper med olivenolje. Piskes glatt og smakes til med sitron og røkt paprikapulver.

Ha i sprøytepose og fyll paprika med klippfiskkremen. Legg paprikaen på toast og legg over en ansjosfilet. Strø gjerne over litt hakket persille.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev