Nyhet
Drikke portugiser fra Beiras regionen til vilt

portugiser fra Beiras regionen til vilt >

Mange sverger til Rhône for den perfekte kombinasjonen til vilt, men det er det finnes selvfølgelig andre alternativer. Her er en portugiser fra Beiras regionen på den lokale druen baga som et vinforslag til helstekt rype eller rype stekt på skinnet. Her er det mye deilig bærfrukt som komplementerer viltsmaken, samt struktur i form av fine tanniner som harmonerer med det magre kjøttet.

 

Luis Pato Vinha Pan 2019

Varenummer: 4786601 (BU)

Pris kr 379,90

 

Her finner du oppskrift på rypebryst og fritert skorsonnerot > 

appetitt.no/oppskrifter/hovedretter/fjarkre/rypebryst

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev