Kein Name, som på godt norsk kan oversettes til «uten navn», er bare begynnelsen på et spennende konsept. Dette er et utvalg av 'cool climate' viner, basert på aromatiske druer. Vinene er alle et resultat av en arbeidsmetode der godt vinhåndverk er essensen i produksjonen, ikke design eller markedsføring. Dette gjør at produsenten kan fokusere på topp kvalitet og samtidig gi vinene en rimelig pris. For hver enkelt vin i Kein Name familien har de fantastiske vinprodusenter de samarbeider med. Vinene skal være aromatiske, friske, ´usminkede' og deilige viner som man vet er verdt prisen.
Kein Name Riesling Brut
Vinen har en lys gul farge og duft av ferske epler, sitron, grapefrukt og brødbakst. Ren, frisk og mineralsk, med gjærtoner, fin mousse og lang og frisk ettersmak.
Passer som aperitif, fisk, lyst kjøtt, skalldyr og sushi. En utvidelse av Kein Name-serien er denne gangen en tørr musserende vin laget med tradisjonell metode fra Pfalz i Tyskland. pris kr 159,-.
Oppskrift på røkt taskekrabbe med knutekål, blåskjell og persillesaus >
appetitt.no/oppskrifter/forett-smaretter/fisk-skjell-og-skalldyr
Du finner mange gode oppskrifter på krabbe i vår oppskriftsbase. Bruk krabbe i søkeordet.