Caroline Othilie Nielsen etablerte i 1900 C.O. Nielsen Colonial og Vinforretning i Thomas Heftyes gate 47. Lokalet huser i dag et av byens vakreste franske etablissementer. Kort tid etter at Vinmonopolet kjøpte opp alle vinforretninger i Kristiania emigrerte Caroline Othilie til New York. 100 år senere ble denne etiketten designet i samme by av norske Simen Meyer.
Tips til sensommeren
C.O. Nielsen Vin de Provence har en lys krystallklar, lakserosa farge, typisk for dette området Coteaux Varois en Provence i Frankrike. Smaken har intense aromaer av pomelo, mandarin og kandisert appelsinskall. Dette er en vin med elegant stil, rik og med aromatisk og små innslag av salt og en vedvarende ettersmak. Den passer til sjømat som laks, gravlaks og røkt laks, fiskefondue eller fiskesuppe med karri og safransaus og til kamskjell.
Pris kr 239,90
Du finner oppskrift på fiskesuppe her >
appetitt.no/oppskrifter/hovedretter/fisk-skjell-og-skalldyr