Nyhet
Drikke En vill vin - ufiltrert og usulfert

En vill vin - ufiltrert og usulfert >

Vallisassoli er et av vinprosjektene til Paolo Clemente i Campania, hvor han pleier en enkelt hektar med vinstokker i provinsen Avellino. Den ligger i den lille landsbyen San Martino Valle Caudina, omtrent en time nordøst for Napoli. Denne vinen, 'Per Una Volta #3,' representerer tappinger som er eksperimentelle.

 

Clemente har tilgang til andre gamle vingårder som eies av forskjellige mennesker rundt i landsbyen hans, i dette tilfellet en såkalt "hagevingård" av hundre år gamle vinstokker inne i byens middelalderslott.

 

 Dette er en blanding av gamle Campanian-varianter: Piedirosso, Olivella, Camaiola og Aglianico, alle dyrket på pergola. En vill vin - ufiltrert, usulfert og med en autentisk følelse av eldre tider på dette stedet.

Vallisassoli Per una Volta #03

Denne vinen har en lukt av kirsebær, pepper, tobakk, lær og roser. Den smaker pepper, kirsebær, solbær, aronia og lær. Vinen er en spennende blend av Aglianico 25%, Barbera 25%,  Piedirosso 25% og  Olivella (Sciacinoso) 25% som gir en god fylde og friskhet og passe mengde garvestoffer.Fargen er rødlilla. Den passer til storfe., lam og sau og storvilt

Pris kr 359, 30

 

Du finner oppskrift på hjort med kantarell og solbær her > 

appetitt.no/oppskrifter/hovedretter/vilt/hjort

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev