Hovedretter vilt Pinnekjøtt av hjort, rotmos, poteter og sjy

Pinnekjøtt av hjort, rotmos, poteter og sjy>

2 kg pinnekjøtt av hjort

600 g kålrot

600 g gulrot

300 g sellerirot

100 g meierismør

600 g skrelte mandelpoteter

salt og pepper

 

Kok pinnekjøttet som om det skulle være pinnekjøtt av lam. Skrell rotgrønnsakene, og kutt terninger på 2x2 cm av kålrot, sellerirot og gulrot. Avskjæret tas vare på. Kok avskjæret av gulrot og kålrot til det er mørt, og mos det sammen med meierismør til en jevn mos. Smak til med salt og pepper. Kok rotfrukt-terningene møre i lett saltet vann. Kok mandelpotetene møre. Server pinnekjøttet med rotmos, kokte rotfrukter, mandelpotet og kokesjy fra pinnekjøttet.  

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev