Hovedretter vilt hjortecarrè

hjortecarrè>

Hjortecarré

1 hjortecarre

hvitløk etter smak

noen kvaster timian

stekeolje og smør

 

Bind opp hjortecarreen og brun den godt i stekeolje. Avslutt stekingen med smør, timian og hvitløk.

 

Grønnsaker

4 små gulrøtter

500 g vanlige gulrøtter

100 g knekkbønner

1 rødbet

ingefær

olivenolje

 

Skrell små gulrøtter, vacumer dem med smør, salt og ingefær og steam dem på 90 °C i 25 minutter. Kok de vanlige gulrøttene møre i vann, kjør opp til glatt puré og smak opp med olivenolje og revet ingefær. Snitt knekkbønner og kok dem i godt saltet vann. Smak opp med salt, sukker og sitron. Skrell rødbeter og kutt i tynne skiver og stans ut med en blomsterutstikker. Anrett etter eget ønske enten hel på et fat eller som en porsjonsrett.  

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev