Hovedretter lam Pulled pinnekjøtt, coleslaw, rødløk, chili og epler

Pulled pinnekjøtt, coleslaw, rødløk chili- og epler>

Colaglasert pinnekjøtt

200 g finrenset pinnekjøtt

½  Coca Cola

 

Hell en 1/2 l cola i en kasserolle og la den koke ned til ca det halve. Ha i finrenset pinnekjøtt og  la dette koke ned til sirup. Dette  tar ca 30 minutter på sterk varme. Avjøl pinnekjøttet noe og strimle det fint

 

Rødløk, chili -og epleglace

1 rødløk

1/2 eple

1 ss smør

3 ss brunt sukker

3 ss balsamicoeddik

1/2 chili

litt kvernet pepper

 

Finsnitt chili uten frø , epler og løk og stek dette mørt i smør, sukker og eddik. Smak til med salt og pepper. Den skal være hot og claceaktig i konsistensen.

 

Coleslaw med fargede gulerøtter

3- 4 grovrevede gulerøtter

2 grovrevede grønne epler

saften av ½ sitron

1 ss sukker

4 ss crème fraîche

4 ss majones

1 ts salt

½ ts pepper

 

Skrell fargede gulerøtter og riv de opp hver for seg grovt på et rivjern. Fjern skall og kjenehus og riv eplene fint. Lag dressingen  og juster med sukker og sitron. Lag en lett coleslow med å blande de fargede og revne gulerøttene sammen med epler og dressing. Anrett pulled pinnekjøtt, glace og coleslow i lefser. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev