Colaglasert pinnekjøtt
200 g finrenset pinnekjøtt
½ Coca Cola
Hell en 1/2 l cola i en kasserolle og la den koke ned til ca det halve. Ha i finrenset pinnekjøtt og la dette koke ned til sirup. Dette tar ca 30 minutter på sterk varme. Avjøl pinnekjøttet noe og strimle det fint
Rødløk, chili -og epleglace
1 rødløk
1/2 eple
1 ss smør
3 ss brunt sukker
3 ss balsamicoeddik
1/2 chili
litt kvernet pepper
Finsnitt chili uten frø , epler og løk og stek dette mørt i smør, sukker og eddik. Smak til med salt og pepper. Den skal være hot og claceaktig i konsistensen.
Coleslaw med fargede gulerøtter
3- 4 grovrevede gulerøtter
2 grovrevede grønne epler
saften av ½ sitron
1 ss sukker
4 ss crème fraîche
4 ss majones
1 ts salt
½ ts pepper
Skrell fargede gulerøtter og riv de opp hver for seg grovt på et rivjern. Fjern skall og kjenehus og riv eplene fint. Lag dressingen og juster med sukker og sitron. Lag en lett coleslow med å blande de fargede og revne gulerøttene sammen med epler og dressing. Anrett pulled pinnekjøtt, glace og coleslow i lefser.