Nyhet
Hovedretter lam Pinnekjøtt-taco

Pinnekjøtt-taco>

Rester av pinnekjøtt, renplukket for fett og revet i små biter

pinnekjøttsjy

potetlomper

3 finhakkede sjalottløk

1 finhakket rødløk

2 ss grov dijonsennep

1 ss fin dijonsennep

1 ts hvitvinseddik

150 g karamellisert rosenkål

et halvt beger seterrømme

3 ss olivenolje

salt og pepper

 

Rens ferdigvannet og dampet pinnekjøtt. La kjøttet avkjøle seg før du plukker det av beina. Da er det lettere å fjerne fettet. Plukk kjøttet fra hverandre enten med to gafler eller med fingrene og legg det over i en liten ildfast form eller gryte og kok det fuktig i sitt eget sjy. Finnhakk sjalottløk og rødløk. Karamelliser rosenkålblader, bland rømme med olivenolje, sennep, salt og pepper og juster med litt hvitvinseddik.Grill potetlomper og form de til tacoskjell med hånden. Anrett som på bildet eller fyll  opp i tacoskjellet. Sil av pinnekjøttsjyet og server dette oppvarmet ved siden av. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev