Rester av pinnekjøtt, renplukket for fett og revet i små biter
pinnekjøttsjy
potetlomper
3 finhakkede sjalottløk
1 finhakket rødløk
2 ss grov dijonsennep
1 ss fin dijonsennep
1 ts hvitvinseddik
150 g karamellisert rosenkål
et halvt beger seterrømme
3 ss olivenolje
salt og pepper
Rens ferdigvannet og dampet pinnekjøtt. La kjøttet avkjøle seg før du plukker det av beina. Da er det lettere å fjerne fettet. Plukk kjøttet fra hverandre enten med to gafler eller med fingrene og legg det over i en liten ildfast form eller gryte og kok det fuktig i sitt eget sjy. Finnhakk sjalottløk og rødløk. Karamelliser rosenkålblader, bland rømme med olivenolje, sennep, salt og pepper og juster med litt hvitvinseddik.Grill potetlomper og form de til tacoskjell med hånden. Anrett som på bildet eller fyll opp i tacoskjellet. Sil av pinnekjøttsjyet og server dette oppvarmet ved siden av.