Fermentert kålrot
1 kålrot
1,5 % salt
1 ss myse
Skiv opp kålroten tynt på en skjæremaskin og stans ut runde sirkler. Vei opp kålroten og tilsett 1,5% salt av totalvekten av kålroten. Bland in mysen og vakuumer i poser. La kålroten ligge mørkt og i stabil romtemperatur i 2-5 dager, avhengig av hvor lang tid fermenteringen tar.
Grønn einebærpulver
1 ss grønne einebær
Tørk einebær i en dehydrater eller i ovnen på lav varme, knus dem videre til fint pulver.
Pinnekjøttragu
0,5 kg utvannet pinnekjøtt
1 dl kyllingkraft
Vacuumer kjøtt og kraft sammen, damp det i ovnen i ca 2 timer til kjøttet kan plukkes fint. Kok kjøttet med litt av kraften til en ragu. Plasser litt ragu i midten på hver fermenterte kålrot. Brett sammen og pudre over einebærpulver