Nyhet
Hovedretter lam Pinchos og tapas av spekemat og pinnekjøtt

Pinchos og tapas av spekemat og pinnekjøtt >

Pinnekjøtt

Mariner pinnekjøttet i olivenolje med urter som timian og rormarin. Krydre marinaden med hvitløk, spisskummin, paprika og  oregano. Tre gjerne kjøttet på et spyd og  grill det og serveres med sitron . Sprøstek et stykke røkt skinke til.

 

Chili patatas

Kok amadine eller mandelpoteter møre. Del de i to, grill de med olivenolje I en grillpanne med chilisaus til de får fin farge og skorpe

 

Pancetta med ost

Fyll pancettaskivene med myk  geitemelksost og stek dem gylne I en panne med olivenolje. Grill grønne paprikaskiver og tre på en pinne eller spyd. Server med sitron, brød,aioli med kapers, og gode spekepølse og skinke

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev