FOTO stian Broch
KOKK Karl Torbjørn Andersen
Appetitt 4/2017
Okonomiyaki
Rester av pinnekjøtt uten bein, ca. 200 g
2 ss solsikkeolje
1/3 hodekål, i strimler
2 revne gulrøtter
5 egg
4 ss hvetemel
noen dråper sesamolje
1 ss chiratcha eller chili
1-2 ss dashipulver
salt etter smak
Ha pinnekjøttet i en stekepanne sammen med litt olje. Bland ingrediensene i bolle, og hell blandingen over pinnekjøttet i stekepannen. Stek blandingen på medium varme og snu når den setter seg. Avslutt med topping. Stek gjerne disse i små blinispanner og server en panne til hver.
Topping
2 finsnittete vårløk
majones, tilsmakt rikelig med pepperrot eller wasabi
Okonomiyaki dressing
Okonomiyaki dressing
4 ss god tomatketchup
2 ss oystersauce
1 ss brunt sukker
1 ss lime
1 ss Worchestershiresaus