Hovedretter lam Okonomiyaki med pinnekjøtt

Okonomiyaki med pinnekjøtt>

Okonomiyaki

Rester av pinnekjøtt uten bein, ca. 200 g

2 ss solsikkeolje

1/3 hodekål, i strimler

2 revne gulrøtter

5 egg

4 ss hvetemel

noen dråper sesamolje

1 ss chiratcha eller chili

1-2 ss dashipulver

salt etter smak

 

Ha pinnekjøttet i en stekepanne sammen med litt olje. Bland ingrediensene i bolle, og hell blandingen over pinnekjøttet i stekepannen. Stek blandingen på medium varme og snu når den setter seg. Avslutt med topping. Stek gjerne disse i små blinispanner og server en panne til hver.

 

Topping

2 finsnittete vårløk

majones, tilsmakt rikelig med pepperrot eller wasabi

Okonomiyaki dressing

 

Okonomiyaki dressing

4 ss god tomatketchup

2 ss oystersauce

1 ss brunt sukker

1 ss lime

1 ss Worchestershiresaus

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev