Margpiper av lam
20 lammepiper
salt og vann
Legg pipene i 3 % saltlake over natten. Grill margpipene og pensle dem med rekesmør før servering.
Rekesmør og skall
500 g råreker
20 g tomatpuré
1 kepaløk
30 g fennikel
3 fedd hvitløk
500 g smør
Rens rekene og skill hoder og skall hver for seg. Kok rekehoder, tomatpuré og grønnsaker i smør i ca. 30 minutter før det siles av. Stek de resterende skallene i ovn på 160 °C i 10 minutter. Ta dem ut og knus dem litt med hendene. Stek det knuste skallet i litt av smøret. Legg på klede slik at det får renne av seg.
Syltet ramsløkblomst
1 dl eddik
2 dl vann
60 g sukker
10 g salt
ramsløkknupper
Kok opp og hell over blomstene. Dander det på margen med skall, ramsløknupper og bronsefennikel.