Hovedretter lam Lammecarrè med kubbeost

Lammecarrè med kubbeost>

Lammecarrè

Trim lammecarreen og puss beina fint. Snitt fettet på carreen i ruter. Salt og pepre godt. Brun kjøttet i panna til fettet er sprøtt. Stek det videre i ovnen  på 70 °C til kjernetemperatur på 57 °C. La det hvile til kjernetemperaturen er på 58 °C. Det tar ca. 20 minutter. Kutt kjøttet mellom beina i skiver. Ta kubbeost fra Ruslåtten Ysteri og varm under en salamander, i grillen eller i ovnen til osten smelter. Serveres med bakte cherrytomater og rosmarin.

 

Bakte cherrytomater med urter

Grener med cherrytomater legges i en ildfast form og springles med god olivenolje, saltes og pepres. Finplukk noen blader med rosmarin og la dem bake med. Sett ovnen på 180 °C og bak til de er møre, men fortsatt har fin fasong.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev