Nyhet
Hovedretter lam Grillet pinnekjøtt, endivier, chevre og honning

Grillet pinnekjøtt, endivier, chevre og honning>

Fine hele pinnkjøttben

endivier

honning

chevre med skorpe

 

Dressing

4 ss honning

4 ss soyasaus

lime eller sitron

2 fedd finhakket hvitløk

1 liten ts finhakket rød chili

2 ss olivenolje

 

Kok endivier møre og for å fjerne bitterstoffer i noen minutter. Legg dem i en ildfast form ed skiver av chevre med litt honning på toppen. Gratiner til osten er smeltet. Grill pinnekjøttet og vend inn dressingen rett før servering. Server med endivier og chervre og dressingen til.  

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev