Hovedretter Kjøtt Svineskank med syrlig og søt chilisaus

Svineskank med syrlig og søt chilisaus>

Braisser svineskanken i ovnen på 85 °C i 12-15 timer.

 

 

Braisseringskraft

hvitløk

ingefær           

stjerneanis

hvit pepper

korianderrot

vann

salt 

soyasaus

søt soyasaus

 

 

Chilisaus 

2 dl hvitløk

4 dl chili 

2 dl sjalottløk

2 dl ingefær

1 dl palmesukker

1 dl hvitt sukker

1 dl tamarind vann

½ dl eddik

1 dl vann

litt fiskesaus

 

Kjør hvitløk, chili, sjalottløk og ingefær i en foodprosessor og fres det i olje i ca. 5 minutter. Tilsett sukker, tamarind, eddik og vann og la det få koke i en times tid. Smak til med fiskesaus.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev