Nyhet
Hovedretter Kjøtt svinecarre, potetchips og potetpure

svinecarre, potetchips og potetpure>

2 kg svinecarré

1 hvitløk

timian og rosmarin

smør til steking

 

Stek svoren sprø. Bak carren i ovnen på 90 °C til 60 °C kjernetemperatur.

 

Potetchips

1 kg mandelpotet

5 dl olje

salt etter smak

 

Høvle mandelpotetene tynt. Legg dem i saltet vann og fritér chipsen på 180 °C.

 

Potetpuré

1 kg mandelpoteter

200 g smør

melk, salt og pepper til riktig smak og konsistens

 

Kok mandelpotetene, passeres og bland med melk. Fyll på espumaflaske.

Anrett carreen på en fjøl eller stort fat sammen med garnityret.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev