Nyhet
Hovedretter Kjøtt Pølse, sopp og IPA majones

Pølse, sopp og IPA majones>

En god  rå pølse

200 g sopp, kantarell eller piggsopp

2 ss smør

1 hjertesalat

5 ss ipa

salt og pepper etter smak

Stek soppen i pannen med litt smør, tilsett pølsen, ha på salt og pepper.

Når pølsen og soppen er nesten ferdig tilsettes  IPA .

La det koke ut av pannen.

Server den stektepølsen med soppen sammen med majones og salat.

 

IPA majones

2 egg

1/2 l solsikkeolje

1 ss sennep

litt sitron

salt og pepper etter smak

5 ss IPA

1 fedd hvitløk

 

Pisk eggene med sennep og  sitron.

Spe inn oljen litt etter litt, blir den tykk bruk ølen til å justere.

Smak til med finkuttet hvitløk, salt og pepper.

 

Hermansen IPA (Indian Pale Ale) er velbalansert og utfordrende, som advokat Hermansen i sin tid var.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev