Hovedretter Kjøtt Pattegris sampone

Pattegris sampone >

1 griselabb

100 g grov svinekjøttdeig

1 ss sennep

2 ss hakkede aprikoser

2 ss pistasjenøtter

1/2 ts toastet fennikelfrø

2 ss maltsirup

1 ss sherryeddik

karse til pynt

nål og tråd

 

Labben forvelles i kokende vann i noen minutter, snittes og rundskjæres uten å skade skinnet. Fyll labben med en blanding av grov kjøttdeig som smakes til med salt, fennikelfrø og sennep. Tilsett hakkede aprikoser og pistasjenøtter. Sy igjen og kok labben i en god svinekraft eller vann. Avkjøl og pensle med maltsirup smakt til med en god eddik. Dryss over med litt karse og skjær i skiver.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev