Nyhet
Hovedretter Kjøtt Medister og innmatpølse, rødkål, svisker og stekte epler.

Medister og innmatpølse, rødkål, svisker og stekte epler. >

1 medisterpølse fra Metervare

1innmatpølse fra Metervare

1rødkålhode

4 syrlige epler, f.eks granny smith

2 ss sherry eddik

2 ss sukker

100 g svisker

Salt og pepper

olje og meierismør til steking

 

Strimle rødkål, og kutt ett eple i terninger. Ha i en kjele sammen med eddik og sukker. Kok opp på svak varme, og rør ofte så det ikke brenner seg. Kok til kålen er mør. Smak til med evt. mer eddik og sukker om det trengs. Salt og pepre før servering. Kutt resten av eplene i båter og stek gylne i smør. Sviskene legges i en kjele med vann og kokes møre. Pølsene snittes og stekes gylne. Serveres med tradisjonelt juletilbehør som sennep og lefse.  

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev