200 g ytrefilet, temperert
Brun kjøttet på alle overflater. Stek det på 160 °C i ovnen på rist til 50 °C kjernetemperatur. La det hvile i 10 minutter på rist.
Grønnkål
noen blader grønnkål
5 dl vann
100 g smør
salt, etter smak
Kok kålen i smørvann i ett minutt. Legg på papir før anretning.
Steinsoppkrem
1 kg steinsopp
200 g smør
salt, etter smak
Stek steinsoppen i smør til den er mør. Kjør opp massen i thermomix til den er glatt. Smak opp med salt og sitron.
Potetchips
1 kg potet, helst mandel
30 g maisenna
20 g salt
Kok potetene møre og ta vare på vannet. Kjør potetene i thermomix og spe med vannet til du får en myk puré. Tilsett maisenna og salt, og sett temperaturen på 100 °C. Kjør på temperatur i 10 minutter. Spre massen utover bakepapir og tørk i romtemperatur til det er tørt. Friteres når det er tørt.