Mørbraden stekes hardt i en grillpanne eller på vanlig grill. Stek den videre i ovnen på 130 °C til kjernetemperatur 55 °C.
La den hvile i 10 minutter før den skjæres opp.
Epler, agurk og skogsyre
Skjær agurken i fine biter og grill den med en skibrenner eller i en grillpanne.
Strø på litt salt. Skiv epler på en japansk mandolin eller vanlig mandolin og vakuumer med epleddik og eplejuice.
Bruk økologisk yoghurt som saus sammen med sukkertareolje som lages som løpstikkeoljen.
Pynt med skogsyre.
Skorsonerrot, hasselnøtter og honning
Kok vasket og skrelte skorsonerrøtter i melk i 5 minutter eller til de er al dente.
Skyll og tørk skorsonerrøttene og stek dem i en varm panne med litt olje til de får en gyllen farge.
Snu dem ofte så de ikke blir brente. Glaser pannen med lynghonning og muskatelleddik.
Riv over ristede hasselnøtter og pynt med karse.