150 g svinenakke
salt og pepper
Grill kjøttet periodevis et par ganger, er skiven tynn, ca 3 ganger på og av grillen.
La det hvile i 5 minutter.
200 g rå chorizo
10 g sorte sesamfrø
1 l kyllingkraft
sesamolje etter smak
rødvinseddik etter smak
salt etter smak
Stek chorizo og sort sesam i en tørr panne til den er gylden og crispy.
Hell i kyllingkraft og 1 ts sesamolje. Reduser dette til rett før det er svidd.
Sil av chorizoen og smak til glaceen med eddik og salt.
poteter, epler, selleri og løk
200 g kokte poteter
200 g epler
200 g sellerirot
200 g blansjerte boretaneløk
10 g salt
100 g kyllingfett
300 g honning
1 dl rødvinseddik
Grønnsakene kuttes i like pene biter og blandes med salt, kyllingfett, honning og eddik.
Bak dem i ovnen på 190° C i 15 minutter.
Rosenkålblader fra 20 rosenkålhoder stekes i panne med like deler baconfett og smør .
Bland rosenkål inn med de andre grønnsakene.
Anrett pent på en tallerken med blomkarse og løk.