Hovedretter Kjøtt konfiterte ribs av pattegris, porterøl og coleslaw

konfiterte ribs av pattegris, porterøl og coleslaw>

1 side av en pattegris med ben

andefett eller nøytral olje

god blomsterhonning

2 dl porterøl

1 dl soyasaus

½ chili

en tommel ingefær

2 sjalottløk

saften av to lime

3 ss honning

1 kålhode

3 gulrøtter

1 eple

ca 1 dl majones

grovsalt

 

Stykk ribben av grisen i porsjonstykker og salt den med grovsalt i 2-3 timer. Kok mør i andefett eller nøytral olje. Pensle med honning og porterglace og stek den på en grill eller i ovnen. Stek ingefær, løk og chili i litt olivenolje til løken er blank. Tilsett honning og la den karamellisere seg. Kok ut med en del porter og to deler soya saus. Smak til med limesaft.

Høvle kål, gulrot og eple på rivjern. Bland med en god majones og smak til med salt, pepper og sitron.   

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev