2 hakkede sjalottløk
4 gode, grove svinepølser
3-4 ss olivenolje
2 fedd knust hvitløk
1 gulrot, i små terninger
1 bouqet garni, krydderkvast med laurbær, purre, timian og persille
1 dl kokte linser
3 dl kokte hvite bønner
2 dl kokte kikerter
1 neve ferske erter
1 dl rensede ferske hestebønner
200 g renset andeconfit eller kokt lammeskank
3-4 dl innkokt og redusert hønsebuljong
salt og pepper
2 dl fersk brødrasp av lyst brød.
Fres løk, hvitløk og gulrot i oljen og legg i pølser og krydderkvast. Ha i alle de kokte belgfruktene. Hell i kraften og smak til med salt og pepper. Legg alt i en ildfast form. Dryss over med brødet og legg på noen skiver smør. Stek formen i ovnen i ca 20 minutter 20 °C til skorpa er gylden og fin.