Hovedretter Kjøtt Bønne og rotfruktcasoulet med chorizo

Bønne og rotfruktcasoulet med chorizo >

75 g black eyed beans

75 g sorte bønner

75 g hvite bønner

1 gulrot

¼ sellerirot

2 sjalottløk

1 fedd hvitløk

1ts hakket, fersk timian

2 chorizo fra Metervare

2 bakte hvitløk og brent pepper fra Metervare

4 dl oksekraft

olje til steking

 

Legg bønnene i vann over natten. Hakk løk og hvitløk, kutt gulrot og sellerirot i terninger. Hell av vannet fra bønnene. Fres løk og hvitløk i en kjele. Ha på bønner, grønnsaker og kraft. Kok bønnene møre i kraften. Snitt pølsene og stek de gylne i panne. Ta pølsene ut av pannen og kutt pølsene i biter. Bland pølsene inn i bønnecassouleten. Smak til med timian, salt og pepper.    

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev