Hovedretter Kjøtt Annerledes garnityrer til ribbe

Annerledes garnityrer til ribbe>

Rustikk hasselnøttgnocchi 

1 stor, kokt mandelpotet, uten skall

1 egg

Ca. 150 g mel, gjerne fint pastamel og litt til baking

40 g hasselnøttkjerner, ristet, bløtlagt og kjørt til puré

50 g revet parmesan

200 g red, russian kale

1 sjalottløk, finhakket

 

Bland det tørre, mos poteten, klekk i et helt egg og rør godt sammen de øvrige ingrediensene. La deigen hvile i 30 minutter. Trill ut deigen til en lang pølse og kutt rustikke, fine emner til gnocchi.  Blansjer, drener og stek dem i panne med smør, sjalottløk og finsnittet red russian kale.

 

Grillet eplepurè

1 kg epler 

200 g Rørossmør

salt og pepper

 

Vask eplene godt og grill dem i ovnen hele med skall og kjernehus. Grill dem på 180 °C til de er møre, ca. 30 minutter. Pass på at de ikke eksploderer.

 

Ta dem ut av ovnen og kjør til en fin puré på foodprosessor sammen med smør. Sil av pureen slik at man får ut frø og kjerner. Smak til med salt og pepper.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev