Nyhet
Hovedretter Grønnsaker og sopp Vindaloo pizza, kantarell og feves

Vindaloo pizza, kantarell og feves>

Pizzadeig

3 dl lunkent vann

½ pakke tørrgjær

4 ss Dauro olivenolje

1 ts salt

3 ts malt og toastet fennikelfrø

ca. 500 g Tipoo 0 eller hvetemel


 

Det tørre blandes i en passende bolle før det våte tilsettes og deigen eltes godt. La den heve på en lun plass med et håndkle over i ca. 30 minutter.   Jobb med deigen med kjærlighet i hendene. Formes i emner og rulles ut. Deigen kan etterheves om man ønsker.  

 

Saus

3 dl yoghurt

3 fedd hvitløk

1 sitron og zest

2 ss indisk vindaloo-paste

salt, pepper og cayennepepper

 

Hvitløken skal blansjeres fem ganger for å trekke vekk den intense hvitløksmaken. Deretter skal den rives direkte opp i yoghurt, blandes opp og smakes til med sitronsaft, zest, vindaloo-paste, salt, pepper og salt.

 

Kantareller

120 g kantarell

1 hvitløkfedd

1 kvist timian

2 skiver sitronskall

40 g blansjert og renset feves

 

Kantarellene stekes gylne med smør, timian, hvitløk og sitronskall. Så blandes fevebønnene med den stekte kantarellen. Hele pizzaen rives over med parmesan.  

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev