Hovedretter Grønnsaker og sopp Vårsuppe, nudler, spirer og grønnsaker

Vårsuppe, nudler, spirer og grønnsaker>

1 liter god kyllingkraft

1 dl soyasaus

½ grønn chili, i ringer

1 cm fersk ingefær, finhakket

1 hvitløksfedd, finhakket

1 økologisk sitron

salt og pepper

4 porsjoner nudler

8 grønne asparges, i biter

1 vårløk, i skiver

 

Kok opp kyllingkraft, soyasaus, chili, ingefær og hvitløk. La det trekke i 10 minutter til suppa er så sterk og smaksrik som du ønsker. Smak til med saft og skall fra sitronen, salt og pepper. Kok nudler og asparges i suppa til de er møre. Strø over vårløk like før servering. Strø gjerne over friske urter, revet sitronskall og rødbetspirer like før servering.   

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev