Nyhet
Hovedretter Grønnsaker og sopp Stekt rosenkål og sukkertang, laktofermenterte reddiker, ostesaus og pepperrot

Stekt rosenkål og sukkertang, laktofermenterte reddiker, ostesaus og pepperrot>

Stekt rosenkål med sukkertang

Stek rosenkålen i smør på medium varme i ca. 30 minutter. Ha i litt hel sukkertang og fortsett å steke i ca. 10 minutter til.

Det skal nesten være en purekonsistens på råvaren inni, mørke og karamelliserte, nesten sprø utenpå.

 

Laktofermenterte reddiker

Reddiker vakuumeres med 2% salt av totalvekten av reddikene. 

La dem stå i romtemperatur i to døgn og deretter i kjøleskap i 3 måneder.

 

Ostesaus

En del ost kjøres i en mikser til små biter. Varm opp 2 deler vann til 70 °C og hell over osten. La blandingen stå og trekke i ca. 5 minutter. Sil av sausen til slutt. Riv fersk pepperrot over.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev