4 eggeplommer
1 egg
1 ts melk
1 ts salt
150 g mel
Kna sammen alle ingrediensene, la deigen hvile i kjøleskapet i en time. Kjevle ut deigen på pastamaskin, sprøyt på remser av pure og brett pastaen over 1 og en halv gang, slik det ligner en pølse. Bruk pekefingrene og klem ”pølsen til små pastaputer. Kok putene i vann i ca 1-2 minutter.
GRESSKARPURÈ
1 gresskar type bottleneck
1 ss smør
revet muskat
salt etter smak
Gresskaret renses og skjæres i terninger som kokes møre i vann. Terningene dampes av etter siling, og kjøres til purè i en blender.
VINAIGRETTE
2 ss finhakket sjalottløk
1 ss sherryeddik
3 ss god olivenolje
1 ss finkuttet gressløk
40 g comte, el lagret gauda
ristede macademianøtter
Bland sammen alle ingrediensene, og vend i den nykokte pastaen. Server med revet comte og macadamianøtter.