Hovedretter Grønnsaker og sopp Pastaputer med gresskar

Pastaputer med gresskar>

4 eggeplommer

1 egg

1 ts melk

1 ts salt

150 g mel

 

Kna sammen alle ingrediensene, la deigen hvile i kjøleskapet i en time. Kjevle ut deigen på pastamaskin, sprøyt på remser av pure og brett pastaen over 1 og en halv gang, slik det ligner en pølse. Bruk pekefingrene og klem ”pølsen til små pastaputer. Kok putene i vann i ca 1-2 minutter.

 

GRESSKARPURÈ

1 gresskar type bottleneck

1 ss smør

revet muskat

salt etter smak

 

Gresskaret renses og skjæres i terninger som kokes møre i vann. Terningene dampes av etter siling, og kjøres til purè i en blender.

 

VINAIGRETTE

2 ss finhakket sjalottløk

1 ss sherryeddik

3 ss god olivenolje

1 ss finkuttet gressløk

40 g comte, el lagret gauda

ristede macademianøtter

 

Bland sammen alle ingrediensene, og vend i den nykokte pastaen. Server med revet comte og macadamianøtter.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev