Hovedretter Grønnsaker og sopp Konfiterte gulrøtter, miso- og jordskokkrem estragonolje

Konfiterte gulrøtter, miso- og jordskokkrem estragonolje >

1 kvist timain

1 kvist estragon

½ hvitløk

5 biter sitronzest

1 ts pepper

2 laurbærblad

nøytral olje til konfitering

Miso- og jordskokkrem

400 g jordskokk

40 g miso

50 g smør

150 g fløte salt, etter smak

Estragonolje

200 g estragon

100 g spinat

400 g solsikkeolje

 

Kjør dette til en grønn estragonolje.

Estragon emulsjon

4 eggeplommer

1 ss Dijon sennep

3 dl estragonolje

1 dl solsikkeolje

salt og hvitvinseddik, til smak

løs majones til espuma

Tørket sortkål

100 g sortkål til krydder

 

Cruditè

2 gulrøtter

120 g rosenkål

 

Dander retten på tvers over en tallerken som på bildet. Pynt med rosenkålblader og sort tørket kål. 


Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev