Hovedretter Grønnsaker og sopp Kantareller og gryn

Kantareller og gryn>

200 g hel spelt

2 sjalottløk

5 dl varm kyllingkraft

100 g kantareller

4 ss smør

1 dl fløte

1 sitron

1 ss mascarponeost

salt og pepper

olivenolje

 

Fres løken i smør, ha på gryn, og spe med kraft som til en risotto. La det koke på svak varme i ca 30 minutter. Rør underveis.

Stek soppen gyllen i litt olje, ha i en skje smør mot slutten og krydre.

 

Tilsett soppen i gryna og rør inn litt mascarponeost. Smak til med salt, pepper, litt sitron, og olivenolje. Tilsett gjerne 1 ss finhakket gressløk.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev