Nyhet
Hovedretter Grønnsaker og sopp Gulrotsuppe

Gulrotsuppe>

500 g gulrøtter, skrelt og hakket

20 g ingefær, skrelt og hakket

1 løk, skrelt og hakket

1,5 l kyllingbuljong

2 fedd hvitløk

finhakket timian

2 ss smør

2 ss olivenolje

2 laurbærblad

 

Bruk en middels stor kjele med litt olje. Tilsett løken og stek til den er mør. Tilsett resten av ingrediensene.

Stek til dette er mørt og lag en fin puré med en stavmikser. Monter med litt smør før servering.

Ønsker du en tynnere suppe, kan du tilsette vann eller mer kyllingkraft.

Server med brødkrutonger eller annet godt tilbehør.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev