Hovedretter Grønnsaker og sopp Gresskarsuppe

Gresskarsuppe>

2 stilker selleri, grovhakket

2 rødløk, grovhakket

2 gulrøtter, grovhakkede

4 hvitløksbåter, hakkede

2 stilker rosmarin

2 kg grovhakket gresskar, med skall

2 liter grønnsak- eller kyllingbuljong

salt og pepper

litt god olivenolje

 

Varm opp litt olivenolje i en stor kjele. Stek løk, selleri, gulrot, rosmarin og hvitløk sammen til grønnsakene er møre.

Hell i gresskar og buljong og la det småkoke i ½ time. Bruk stavmikser og lag en jevn puré, smak til med salt og pepper.

Man kan også smake til med litt chili hvis man er glad i det litt sterke.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev