Nyhet
Hovedretter Fjærkre Vaktel med asparges, stekte løkringer og morkelkremsaus

Vaktel med asparges, stekte løkringer og morkelkremsaus>

8 asparges

 

Skrell og blansjer aspargesene.

 

Morkelkremsaus

100 g morkler

3 dl kremfløte

salt og pepper

 

Stek morklene, ha i kremfløte og varm opp. Smak til med salt og pepper.

 

Stekte løkringer

8 små hvite delikatesseløk

 

Skrell løkene og kutt dem i ringer. Legg dem i en rykende stekepanne uten noe annet. La dem ligge til de begynner å bli møre.

  

Vaktler

4 hele vaktler

 

Skjær av lårene på vaktlene og konfiter dem i olje. Bein ut lårene og brun dem godt i pannen. Stek dem ferdig i ovnen ved 190 °C i ca. 3 minutter. La dem hvile.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev