Hovedretter Fjærkre Thai kyllingsuppe

Thai kyllingsuppe >

1 liter kyllingkraft

 

Tom Yum

1 ts asiatiske sataykrydder

2 ts fiskesaus

en stor skje brunt sukker

juice fra en lime

1 stengel sitrongress

1 galangalrot

50 g kaffirlimeblader

250 g flådde tomater

20 g koriander

rød chili, i skiver uten frø

1 vårløk

 

Reduser kyllingkraften i en stor kjele. Etter 10 minutter tilsettes sitrongress og galangalrot. Kok videre og tilsett flådde tomater. La blandingen syde og tilsett videre limesaften. La det simre i ca 15 minutter. Smak til med sukker og fishsauce. Server med thaibasilikum og koriander. Om du ønsker, kan du tilsette både reker og biter av kylling i denne suppen.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev