Nyhet
Hovedretter Fjærkre Ramen med hønsebuljong

Ramen med hønsebuljong >

1-2 høner, eller store kyllinger

500 g kylling- eller andeføtter. Dette er ikke nødvendig, men det gir mer kollagen

vann som dekker 

50 g ingefær

1 halv hvitløk

 

Fjern tarmer, lever og hjerte fra skroget og skyll godt. Sett på en gryte med vann, legg i hønene eller kyllingene og kok opp. La dette småkoke lett i 2 timer for lettkokt kraft og 4-6 timer for en sterkere kraft. Reduser kraften med minimum 20 %.

 

Tilsett ingefær og hvitløk de siste 30 minuttene. 

Bland inn 75 % buljong og 25 % dashi til slutt. Dette kan lagres i kjøleskapet i 2-3 dager eller fryses. Rens kjøttet og skjær brystet opp i passe tykke skiver. Bruk dette som topping.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev