Nyhet
Hovedretter Fjærkre Potetsalat med bonitoflakes og sprøstekt kyllingskinn

Potetsalat med bonitoflakes og sprøstekt kyllingskinn>

Ansjosemulsjon

1 egg

7 dl olje

20 g bonitoflakes

20 g tørket ansjos

2 dl eddik, gjerne økologisk eplesider

salt, etter smak

 

Bland egg, bonitoflakes, eddik og salt. Om du har hel tørket ansjos må den blandes til pulver før du har den i oljen som skal brukes til majonesen. La fisken gjerne trekke i oljen over natten, for en mer konsentrert smak. 

Bland oljen inn i eggblandingen som en vanlig majones.

 

 

Poteter

Nypoteter eller småpoteter deles i to og bland med salt og olje. Legg dem på brett med snittsiden opp og stek på 240 °C i 15-20 min. Litt brent er bare godt.  Server med sprøstekt kyllingskinn, syltet sjalottløk, vårløk og enda litt mer bonitoflakes. 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev