Hovedretter Fjærkre Nøttebakt kalkunbryst

Nøttebakt kalkunbryst >

1 helt Stange kalkunbryst

salt og pepper

50 g grovhakkede valnøtter

50 g grovhakkede makedemianøtter

50 g grovhakkede pistasjnøtter

50 g grovhakkede hasselnøtter

 

 

Krydre kalkunbrystet med salt og pepper. Brun i en stekepanne rundt hele. Vend kalkunbrystet i halvparten av de hakkede nøttene. Legg brystet i en ildfast form og ha resten av nøttene oppå. Stek kalkunbrystet i ovnen på 160 °C til du har en kjernetemperatur 62 °C. Brystet kan brukes varmt som hovedrett, eller kaldt til pålegg.  

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev