Kyllingfileter skåret i tynne skiver
3 hvitløksbåter, hele uten skall
150 g sukkererter skåret i tynne skiver
3 medium gulrøtter, skåret i tynne skiver
3 store poteter skåret i små firkanter
4 cm fersk ingefær, skåret i brunois
10 bittesmå tomater delt på midten
1 boks kokosmelk
3 never champignon eller kantarell, skåret i tynne skiver
20 skiver bacon, skåret i biter god olivenolje
1 l kyllingkraft eller biter med kyllingbuljong, oppløst i 1 l varmt vann
2 ts karry
1 ts pepper
1 ts løkpulver
2 ts tandorikrydder og salt
1 rød paprika, i tynne passe strimler
1 purre, skåret i julienne
Tilsett 3 ss med olivenolje i stekepannen. Brun løken lett på middels sterk varme. Når den har fått en fin brunfarge, tilsettes sukkererter. La det hele steke til det har en fin brun skorpe. Legg alt til side.
Tilsett olivenolje i stekepannen og sett på svak varme.
Stek hele hvitløksbåter pluss oppskåret ingefær i ca. 3 min. Tilsett biter av kyllingfilet og krydderet. Stek til kyllingen er stekt på alle sider.
Det ikke så nøye om det er gjennomstekt da det skal koke etterpå. Legg alt til side.
Kok opp potet og gulrot i en gryte med 1 l vann.
Tilsett buljongterningen. Rett før grønnsakene er ferdige tas de ut av vannet og legges til side. Ta vare på vannet, det skal brukes som «kyllingkraft».
Tilsett kokosmelk i grønnsaksvannet. La det småputre.
Stek bacon med litt smør til det er sprøstekt. Ta ut baconet og legg det til side.
Ta ut med en skje slik at stekefettet ligger igjen i pannen. Stek soppen i baconfettet til den er gyllenbrunt og har mistet det meste av væsken.
Når soppen er ferdig, tømmes soppen og stekefettet opp i kjelen samme med alle de andre ingrediensene – husk tomatene.
La det putre under lokk i 15 minutter.
Server gjerne med hvitløksbrød Se egen oppskrift. Når alt blandes sammen til slutt kan man gjerne
ha i tynnskivet rød paprika og tynnskivet purre for å gi retten mer kulør.