Nyhet
Hovedretter Fjærkre andebryst og hvit geitost

andebryst og hvit geitost >

Beregn 150 g bryst til en hovedrett eller to forretter.

Stek brystet kun på skinnsiden i varm panne til det er gyllent og sprøtt.

Stek brystet videre i ovn på 80 °C til du oppnår en kjernetemperatur mellom 57 og 62 °C, ca. 20 minutter.

Det anbefales å bruke steketermometer. Alternativt kan man steke ved 140-160 °C i 12-14 minutter.

Norsk hvit geitost, chevretype og gjerne fra Haukeliseter, piskes opp med litt fløte og smakes til med salt og litt sitron.

Velg sesongrelaterte urter og grønnsaker. Sauter grønnsakene forsiktig så de fortsatt har tyggemotstand.

Transjer andebrystet og legg bitene opp på tallerkenen med grønnsaker, urter og gjerne noen rips eller tyttebær.

Naper med geitostkremen rundt. Kvern noen runder med sort pepper og dryss over med litt flaksalt.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev