Nyhet
Hovedretter Fjærkre And Noel

And Noel>

1  hel and

1stor rødkål

1 appelsin

3 dl rødvin

1 stjerneanis

1 bit kanelbark

2 ss sukker

1 ss eddik

30 g andefett

100 g svisker

2 røde epler

1 pose rosenkål

 

Kutt rødkålen i tynne strimler, kok den opp med saft fra to appelsiner, zest fra appelsinen og rødvin.

Ha i stjerneanis, kanel, sukker, eddik og andefett.

La den stå på lav varme til den er klar, smak til med salt.

Krydre anden med salt og pepper og sett den i ovnen på 180° C, ca 40 minutter.

Server med hjemmelaget rødkål, stekt eple, rosenkål og svisker.

Spar på stekesjyen, sil den av og server ved siden av.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev